020 3690510 [email protected]

Website laten maken?

Bij WebsiteSelect stel jij zelf de website samen die wij voor je realiseren

Je kunt kiezen uit twee basistypen websitedesigns

Business Website

Style Website

Je kunt je website zelf samenstellen aan de hand van Modules

De pagina’s van je website kunnen de volgende typen Modules bevatten:

 

 • Informatie Modules

 • Extra Modules

 • Marketing Modules

 • Aparte Pagina Modules

 

Op onze Style en Business websites kan je zien hoe deze modules eruitzien.

Binnen 4 eenvoudige stappen staat je website online

Kies het type website

Eerst selecteer jij het type website dat het beste bij jou en je onderneming past. Het type website bepaalt het algemene design van je site. Hier kies je de Style Website voor een frisse look of de Business Website voor een wat zakelijker uiterlijk.

Bepaal je Website Blauwdruk

Wij sturen je een eenvoudig stappenplan toe om je eigen Website Blauwdruk te bepalen. Je selecteert hier welke pagina’s je wilt, de kleurstelling en uit welke Modules je pagina’s moeten bestaan. Het is mogelijk om de pagina’s van 5 modules te voorzien. Weet je niet precies welke modules je moet kiezen? Dan kan je er ook voor kiezen om onze standaard pagina-indelingen te gebruiken.

Wij realiseren je website

Aan de hand van jouw Website Blauwdruk realiseren wij je website. Jij selecteert professionele foto’s uit onze database die bij je website passen. Wij integreren deze foto’s en de door jou gewenste teksten netjes op de website. Na de integratie heb je recht op een feedback ronde, waarin je aan kan geven of er nog iets gewijzigd moet worden in de indeling.

Je website staat online

Het eindresultaat is een unieke website met een professioneel responsive design. Voor optimale vindbaarheid melden wij je website aan bij Google. Je ontvangt van ons een gratis handleiding over hoe je zelf je website kan beheren in het handige WordPress CMS.

Wij leveren onze websites in de vorm van een websiteabonnement

Een websiteabonnement kost

€27,- per maand

 

Met eenmalige opstartkosten van

€ 599,-

Voordelen van ons websiteabonnement

Website die jij samenstelt

Binnen ons Websitesysteem geven wij jou de mogelijkheid om zelf te bepalen welke modules er op de pagina’s van je website komen. Zonder veel geld uit te geven aan een custom design maakt dit je website toch uniek en kan jij informatie presenteren zoals jij wilt.

Hosting inbegrepen

Jouw website wordt gehost op een van onze betrouwbare servers. Wij zorgen hierbij voor de veiligheid, het beheer en onderhoud van de server. We kunnen je bestaande domeinnaam aan onze server koppelen of er één voor je registreren. Daarnaast maken we de door jou gewenste e-mailadressen voor je aan.

Eenvoudig zelf te beheren

Omdat wij uitsluitend werken met WordPress is je website zelf eenvoudig te beheren. In de back end van onze websites kan jij teksten en afbeeldingen aanpassen. Wij leveren je ook een handleiding die je de basiswerking van het systeem uitlegt.

WordPress Support

Bij ons websiteabonnement zit de support op gebruikersvragen inbegrepen. Dit betekent dat onze experts jou helpen wanneer je vragen hebt over de werking van WordPress en het beheren van je website. Bij ons geen onverwachtse supportkosten en snel antwoord op je vragen.

Responsive design

Mensen kijken steeds vaker op mobiel en tablet naar jouw website. Daarom hebben al onze websites een responsive design dat zich automatisch aanpast aan het scherm van de gebruiker. Een goede gebruikerservaring gegarandeerd.

Hoog kwalitatieve afbeeldingen

Wij geven je toegang tot een database die duizenden hoog kwalitatieve afbeeldingen bevat. Hier kan jij precies de afbeeldingen kiezen die passen bij jouw bedrijf en de uitstraling die jij wilt hebben. Dit zorgt voor een professionele look en feel van je website.
T

Geoptimaliseerd voor Google

Websites die worden gemaakt met ons websitesysteem zijn geoptimaliseerd voor Google. Dit betekent dat Google je website makkelijk kan indexeren, waardoor je makkelijker gevonden kan worden in alle zoekmachines. Ook leveren wij gratis zoekmachine optimalisatie tools die je kunt gebruiken om nog beter gevonden te kunnen worden.
~

Security updates & back-ups

Niets is erger dan je website verliezen doordat deze kapot gaat of wordt gehackt. Daarom zorgen wij voor een goede security van je website door periodiek updates aan WordPress en ons Websitesysteem uit te voeren. Ook maken wij periodiek back ups van je website. Het terugplaatsen van je website is zo gedaan.

De onderstaande modules zijn inbegrepen bij het websiteabonnement

 • Blog module

 • Video module

 • Nieuwsbrief module

 • Google maps kaart

 • Call to action knoppen

 • Fotogalerij module

 • Testimonial module

 • Veelgestelde vragen

 • Social media integratie

 • Personen module

 • Tabbladen module

 • Foto-slider

Ontvang snel en vrijblijvend een offerte in je mailbox

   

Vul het onderstaande formulier nu in en we sturen je zo snel mogelijk het volledige aanbod.

Naam*

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Ik heb interesse in een:

Extra informatie

[recaptcha]