020 3690510 info@websiteselect.nl

Webdesign Hillegom

Je hebt gezocht op webdesign Hillegom en bent toen op deze pagina terechtgekomen. Wij bij WebsiteSelect realiseren websites voor opdrachtgevers uit heel Nederland en wij zijn gevestigd in de buurt van Hillegom. Ben jij opzoek naar een mooie website waarmee je jouw bedrijf online kunt presenteren? Wij helpen je als ondernemer uit onze eigen buurt graag verder.

Wat kan je van ons verwachten?

Je online aanwezigheid is cruciaal om tegenwoordig als bedrijf succesvol te zijn. Wij ontwikkelen websites die er mooi uitzien en waar je trots op kunt zijn. Wij zorgen vanzelfsprekend voor een design dat goed zichtbaar is op mobiel, tablet en normale computers.

 

 

De voordelen van een website bij WebsiteSelect:

  • Een alles-in-1 pakket voor de website, support, webhostingruimte en back ups]

  •  Eenvoudig teksten en afbeeldingen aanpassen omdat wij werken met het krachtige WordPress CMS

  • Extra functies mogelijk zoals een blog, nieuwsbriefintegratie, social media buttons, Google Maps kaart, pop up, fotogalerij, video module en veel meer.

  • Een website die geoptimaliseerd is voor indexering door Google en standaard geleverd met zoekmachine-optimalisatie tools

 

 

Wat is onze werkwijze?

Wij hebben een handig systeem opgezet waarmee jij zelf de onderdelen van je website kunt selecteren. Als eerste kies je een basistype design die het beste bij je past. Vervolgens sturen wij jou het Website Blauwdruk Formulier waar je de gewenste onderdelen van je website kunt invullen.

Je kunt kiezen tussen verschillende Informatie Modules, Extra Modules en Marketing Modules die je wilt laten integreren. Wij geven je een handig stappenplan om je Website Blauwdruk te maken. Nadat jij je Website Blauwdruk hebt teruggestuurd, zullen wij overgaan tot de realisatie van de website.

Wil jij ook gevonden worden in de lokale zoekresultaten?

Naast webdesign kunnen wij je helpen met hoger komen in Google. Als jij voornamelijk lokaal opereert, kunnen we kijken of er kansen zijn in de lokale zoekresultaten.

Natuurlijk kunnen we ook kijken naar de landelijke zoekresultaten. Het resultaat is een mooie website waar je daadwerkelijk klanten mee binnenhaalt.

Meer informatie over ons aanbod?