020 3690510 [email protected]

Over Ons

Wie wij zijn

Wij zijn Julian Strengers (links) & Thomas Murray (rechts), de oprichters en eigenaren van WebsiteSelect. Julian is de projectmanager van ons bedrijf en zorgt ervoor dat alle lopende klussen in goede banen worden geleid. Thomas is de hoofd accountmanager, en neemt voor het grootste deel het klantcontact voor zijn rekening.

Zo’n twee jaar terug zijn wij ons bedrijf begonnen omdat we zagen dat er een gebrek aan webdesign bedrijven was die hun klanten genoeg keuzevrijheid geven, zonder dat ze meteen de hoofdprijs moeten betalen.

Veel bedrijven bieden hun klanten low-budget template websites aan. Bij deze websites zit je meestal vast aan een bepaalde lay-out. Andere bedrijven laten mensen de hoofdprijs betalen voor een custom made design. Wij vonden dat daar een middenweg in te vinden moest zijn en ontworpen het WebsiteSelect systeem.

Waar wij in geloven

Een van de kernwaarden van ons bedrijf is vrijheid. Wat ons systeem uniek maakt, is dat we jou als klant de vrijheid geven om de lay-out van je site zelf samen te stellen.

We werken met een template, maar je zit niet vast aan een standaard layout. Ons systeem is zo ingericht dat je aan de hand van modules precies kunt kiezen hoe jij de informatie op je site wilt weergeven. Op die manier krijgt je website toch die unieke look & feel, zonder dat je duizenden euro’s betaalt voor een custom made design.

Naast de vrijheid die we jou als klant geven, kun je deze kernwaarde ook terugvinden in onze manier van werken. Wij hebben ons bedrijf helemaal ingericht naar het ‘nieuwe werken’. WebsiteSelect bestaat uit een locatie-onafhankelijk team dat nauw met elkaar samenwerkt.

Ons team bestaat naast onszelf uit een drietal webdesigners, twee online marketeers en een salesman, die allen over heel Nederland verspreid zitten. Iedereen krijgt de vrijheid om vanuit huis, of waar dan ook te werken.

Het is inmiddels bewezen dat het werken op deze manier leidt tot betere bedrijfsresultaten en een hogere arbeidsproductiviteit. Daarnaast staat men niet meer in de file en heeft men over het algemeen meer plezier in het werk.

Met onze filosofie, efficiënte werkwijze en positieve werkhouding proberen wij jou als klant altijd van de beste service te voorzien

Vragen over ons bedrijf of onze diensten?