020 3690510 [email protected]

Extra Diensten

We bieden de volgende aanvullende diensten aan

Video met jouw verhaal

Wil jij een manier om kort en krachtig een verhaal te vertellen over jouw product of dienst? Dan is een video op jouw website daar een zeer geschikt middel voor. Wij kunnen voor jou een video maken die zorgt voor meer leads. Uitgebreidere videomarketing is ook mogelijk.

T

Zoekmachine optimalisatie en online marketing

Wij hebben ruime ervaring en expertise in zoekmachine optimalisatie en online adverteren. Wij kunnen jouw website een eenmalige zoekmachine boost geven of periodiek online marketing voor jou uit handen nemen.

Email marketing

Het slim inzetten van email is een krachtige methode om meer klanten voor jouw business te krijgen. Wij helpen jou met het opzetten een email marketing strategie die leidt tot resultaten. Het mooie aan email marketing is dat je veel kan automatiseren en wij laten je graag zien hoe.

l

Teksten en blogs schrijven

Het schrijven van webteksten of periodieke blogs is een tijdrovende klus. Het uitbesteden van jouw schrijfwerk aan Websiteselect zorgt voor het besparen van tijd en pakkende teksten die tevens scoren in Google. Alle content creatie doen wij op basis van een doordachte content strategie die wij samen met jou bepalen.

Social media marketing

Hoe zorg je ervoor dat mensen jouw facebook liken? Wat moet je precies posten op verschillende sociale media en hoe kan je social media inzetten om meer klanten aan te trekken? Al deze vragen kunnen wij voor je beantwoorden en zorgen dat jij daadwerkelijk wat haalt uit social media.

 

Conversie optimalisatie

Een website waar reeds bezoekers op komen kan je optimaliseren voor conversie zodat je meer producten verkoopt of meer offerte aanvragen krijgt. Dit kan bijvoorbeeld worden gedaan door het gebruik maken van a/b testen waarbij je verschillende landingspagina’s test om zo de conversie te optimaliseren.

 

 

Interesse in onze diensten?